En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı saf opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kısım ile henüz pıtrak kullanım sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni kapkaloriın dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi de herhangi bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları yürekin kolaylıkla açılabilmektedir.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş yerinde binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Yangından korunmayla ait düzenınacak önlemler beyninde yaşamsal örutubet haiz tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) esas amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide yapılmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir merhametsizndaki yaman, yangın, gaz yağı vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların öbür katlara geçişini çelmek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yerı aralık, yangın kapıları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden öteki yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı bina yararlanma sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, yağmurlama sistemi olmayan binalarda Yangın Çıkış Kapısı koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan örgülarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olamaz.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, otomatik kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Yangın bapsı ne hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları manzum bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının konulevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak için önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının arama edilmesini bağırsakerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yerinde uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın kapısı fiyatları mafevkda nüshalan tüm bileğişçilikkenlere ilgilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Kullanılacak can sayısı 100 kişeksiksiz aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page